Secondary Adv

Shirit hidroizolues betoni, Resin Technology

Resin Technology

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Shirit hidroizolues betoni

Penebar SW 55 krijon një barrierë fizike kundër penetrimit të ujit përmes xhunteve te betonuara ne kantier, që zgjerohet (në një mënyrë të kontrolluar) kur vjen ne kontakt me ujin. Aftësisë superiore e ketij produkti për tu zgjeruar dhe të mbylli xhuntet e betonit e lejon atë për të zëvendësuar sistemet per te ndaluar ujin në PVC (qe jane me passive), të cilat lehtësishte përkulem gjatë hedhjes e betonit. Produkti shitet ne dy versione te ndryshme: - Tipi A është i paketuar 30 metra per kuti kartoni (6 rrotulla, 19 mm × 25 mm × 5 m secili). - Tipi B është i paketuar 24 metra per kuti kartoni (6 rrotulla, 9 mm × 25 mm × 4 m secili).

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme