Secondary Adv

Suva izoluese, Resin Technology

Resin Technology

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Suva izoluese

Penecrete Mortar Penecrete Mortar përdoret në kombinim me Penetron për mbushjen e çarjeve dhe xhunteve të ndërtimit, mbushjen e vrimave, e zonave “nido d’ape” dhe e betoneve strukturore të dëmtuar. Penecrete Mortar përbëhet nga çimento Portland, rërë silicë te trajtuar me granulometri shume te vogel dhe kimikate aktive të ndryshme. Ky produkt aplikohet me shpatull mbi zonat që kan qen hapur dhe jan mbyllur perseri ne nje siperfaqe kompakte për të siguruar mbrojtje kundër hyrjes së ujit. 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme