Secondary Adv

Izolues per carje betoni, Resin Technology

Resin Technology

Pershkrimi

Izolues per carje betoni

Peneseal Pro

Një spray sigjilues i lëngshme qe formon një barrierë për të mbushre çarjet e holla dhe per te mbrojtur betonin kundër penetrimit të ujit, Peneseal Pro krijon një xhel nën sipërfaqes qe mbyll poret, kapilarët dhe të çarat. Produkti mbetet aktiv sa kohë është prezent uji,duke sigjiluar cdo çarjet te holle te ardheshme. Për shkak të aftësisë së tij për t'i bërë ballë stresit termik, Peneseal Pro është ideale për catite ne beton, per ura, tarraca, struktura mbajtese per rruge, pista dhe autostrada

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme