Secondary Adv

Hidroizolues per themele betoni, Resin Technology

Resin Technology

Pershkrimi

Hidroizolues per themele betoni

Penebar SW-45 Rapid

I rekomanduar për ndërtimin e themeleve, e solatave, e mureve mbajtes, serbatoret per stokazh dhe xhunte të tjera të paluajtshme, Penebar SW 45 Rapid është një material sixhilant unik projektuar për tu zgjeruar me shpejtësi kur vjen ne kontakt me ujin. Penebar SW 45 Rapid është një material autorigjeneruhes ideal per ta perdorur për ndërtimin e xhunteve. Produkti shitet ne dy versione te ndryshme: - Tipi A është i paketuar 30 metra per kuti kartoni (6 rrotulla, 19 mm × 25 mm × 5 m secili). - Tipi B është i paketuar 24 metra per kuti kartoni (6 rrotulla, 9 mm × 25 mm × 4 m secili).

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme