Secondary Adv

Hidroizolues per dysheme, Resin Technology

Resin Technology

Pershkrimi

Hidroizolues per dysheme

Peneseal FH

Material reaktiv sixhilues projektuar për të mbrojtur ne menyre te përhershme, per te ruajtur dhe forcuar materiale me berberje betoni dhe murature, Peneseal FH penetron thellë në sipërfaqet e betonit dhe reagon me përbërësit thelbësor te tij për ti solidifikuar në një mase betoni më të forte dhe me densitet me te lerte. Kripërat alkaline dhe mineralet dalin jashte gjate ketij procesi, duke eliminuar efloreshencat dhe rrjedhjet, dhe duke rritur mundesin e ngjitjeve te veshjes sipërfaqësore.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme