Secondary Adv

Hidroizolues per beton, Resin Technology

Resin Technology

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Hidroizolues per beton

Penetron Admix

Penetron Admix është aditiv kristalor jo-toksik i brezit te trete në formë pluhuri që i shtohet betonit të ri gjatë dozimit.

Pasi eshte hedhur, ai redukton permeabilitetin e betonit ne menyre te përhershëme duke mbyllur ne menyre permanente micro fesurat, poret dhe kapilarët dhe duke mbrojtur në mënyrë efektive betonin kundër penetrimit të ujit, madje dhe nën presion të lartë hidrostatik.

Me Penetron Admix realizohet beton autorigjeneruhes me aftësinë për të bmyllur çarjet që zhvillohen gjatë jetës së struktures.

Penetron Admix është kompatibel me të gjith aditivet qe përdoret zakonisht per punueshmeri (p.sh. superfluidificant, ritardant) dhe me te djithe mix design (eshte e rekomanduar prova e mix design para perdorimit).

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme