Secondary Adv

Ashensore te tipit KONE MiniSpace, GeCo Ashensore & Shkalle Levizese

GeCo Ashensore & Shkalle Levizese

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Ashensore te tipit KONE MiniSpace™

Një zgjidhje me performancë të lartë me një dhomë të vogël makinerie për ashensorë në ndërtesa me lartësi të mesme dhe të madhe.

Specifikimet:

Produkti - KONE MiniSpace up to 4.0 m/s / from 4.0 - 10.0 m/s

Aplikimi - Me dhomë makinerie për ndërtesa të reja

Shpejtësia - 4.0 m/s* / 10.0 m/s

Rruga aktive - 4.0 m/s* / 10.0 m/s 200 m* / 400 m

Pesha - 3200 kg** / 4000 kg

Personat - Deri 40

Nr. në grup - 8

Butoneri - KSS 670, me sistem kontrolli KONE Polaris destination

 

*  Pesha është e limituar deri në 2000 kg

** Shpejtësia është e limituar deri në 2.0 m/s

 

Tipare dhe opsione:

-Makineri ngritëse KONE EcoDisc™ efikase në energji

-Paketa opsionesh me maksimumin e rehatisë dhe qetësisë në udhëtim si dhe dyer të shpejta KES800

-3 opsione dyersh për trafik të mesëm dhe të lartë si dhe performancë e nevojshme

-8 seri butonerish nga të cilat mund të zgjidhni

-52 veshje kabine të grupuara në 6 tema të ndryshme me materialet e reja dhe zgjidhjet e ndriçimit

-Përzgjedhja më e gjerë në industri për materiale dhe aksesorë – mbi 100 opsione dhe mbi një milion kombinime për një pamje dhe ndjesi unike.

-Nje set i gjere tiparesh standarde që dhurojnë siguri, akses, eko-efikasitet dhe performancë të ashensorit

Permirësoni lëvizjen e njerëzve në ndërtesën tuaj me KONE Polaris destination control.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme