Secondary Adv

Shkalle levizese per aeroporte dhe qendra te tjera tranzite, GeCo Ashensore & Shkalle Levizese

GeCo Ashensore & Shkalle Levizese

Pershkrimi

Shkalle levizese per aeroporte dhe qendra të tjera tranzite

KONE TransitMaster 120 është një shkallë lëvizëse për ngarkesa të rënda që ka për qëllim kryesor segmentet infrastrukturore dhe në veçanti lëvizjen e një numri të mesëm dhe të madh njerëzish. Ky segment mbulon aeroportet, sistemet hekurudhore si dhe qendra të tjera tranzite.

KONE TransitMaster 120 është dizenjuar si nga pikëpamja teknike ashtu dhe vizuale për të plotësuar nevojat kryesore të klientëve të këtyre segmenteve:

-Siguri dhe Besueshmëri

-Kosto totale optimale për zotëruesit e tyre

-Cilësi të lartë të performacës teknike dhe pamjes vizuale

-Ofrim fleksibël dhe inxhinieri sipas nevojave të ndryshme të klientëve

-Dizenjo elegante dhe moderne

 

Përmbledhje Specifikimesh Teknike

Pjerrësia - 27.3° or 30°

Hapi Horizontal - 3/3 or 4/4

Rreze tranzicioni(lart/poshtë) - 1.5/1.0 dhe2.7/2.0

Maksimumi i Ngritjes Vertikale - 13 m

Ambienti Operacional - Brenda, jashtë

Gjerësia e Hapit - 800 mm, dhe 1000 mm

Tipi i Parmakut - 10 mm xham i temperuar, me profil të hollë parmaku

Parmak me panel solid inoksi të llustruar

Zgjerimi i parmakut 400 mm ose 700 mm

Lartësia e parmakut - 1000 mm, 1100 mm

Shpejtësia - 0.4 m/s me inverter, 0.5 m/s, 0.65 m/s and 0.75 m/s

Zinxhirët e Hapit - Brenda kuzhinetave të zinxhirëve (? 75 x 23.5 mm)

Tipi i Parmakut - Tip C dhe V

Cikli i punës - 12-16 orë/ditë

Jetëgjatësia e Shërbimit - 100,000 orë*

 

* Mundësojmë edhe specifikime të tjera me porosi të klientit 

** 24 orë cikël pune është i mundur me mirëmbajtje shtesë

*** Jetëgjatësia e shërbimit lidhet drejtpërsëdrejti me orët operacionale dhe profilin e peshës

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme