Secondary Adv

Shkalle levizese per segmente te vogla, GeCo Ashensore & Shkalle Levizese

GeCo Ashensore & Shkalle Levizese

Pershkrimi

Shkallë lëvizëse për segmente të vogla

KONE TravelMaster 110 janë shkallë lëvizëse projektuar kryesisht për segmente të vogla – supermarkete, hypermarkete dhe qendra tregtare.

KONE TravelMaster do të thotë Lëvizje më e mirë e njerëzve.

 

- Transportim efikas dhe i rehatshëm nga kati në kat që nxit biznesin tuaj

- Pamje e shkëlqyer-përparësi e dyqaneve

- Tërheq klientët me një dizenjo joshëse

 

Përmbledhje Specifikimesh Teknike të shkallëve lëvizëse TravelMaster 110

 

Pjerrësia - 30° or 35°

Hapi Horizontal (lart/poshtë) - 2/2 or 3/3

Rreze tranzicioni - 1.0/1.0 and 1.5/1.0

Maksimumi i Ngritjes Vertikale - 9.5 m

Ambienti Operacional - Brenda, gjysmë-jashtë, jashtë

Gjerësia e Hapit - 600 mm, 800 mm, and 1000 mm

Tipi i Parmakut - 10 mm xham i temperuar, me profil të hollë parmaku

Parmak me panel inoksi

Zgjerimi i parmakut 400 mm ose 700 mm

Lartësia e parmakut - 900 mm, 1000 mm, 1100 mm

Shpejtësia - 0.4 m/s me inverter, 0.5m/s

Zinxhirët e Hapit - Brenda kuzhinetave të zinxhirëve

Cikli i punës - 12-16 orë/ditë

Jetëgjatësia e Shërbimit - 100,000 orë*

* Jetëgjatësia e shërbimit lidhet drejtpërsëdrejti me orët operacionale dhe profilin e peshës 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme