Secondary Adv

Tapet levizes per qendra tregtare, GeCo Ashensore & Shkalle Levizese

GeCo Ashensore & Shkalle Levizese

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Tapet levizes per qendra tregtare

Tapetet Lëvizëse KONE TravelMaster™ 115 sjellin një nivel të ri thjeshtësie dhe rehatie në qendra tregtare. Ata mundësojnë lëvizjen e lehtë dhe të sigurt në të gjitha pjesët e ndërtesës edhe kur njerëzit lëvizin me karrocat e ngarkuara.

Duke kombinuar karakteristikat e inxhinierëve di – se si dhe stil, kjo zgjedhje e besueshme dhe jetëgjatë nga KONE, specialist i fushës së shkallëve dhe tapeteve lëvizëse në mbarë globin, është një aset për çdo ambient me dyqane të cilido cilësie.

Siguria maksimale është e ndërtuar tek dizenjimi I tapeteve KONE TravelMaster™ 115 dhe është e sigurt duke iu nënshtruar testeve rigoroze në kushtet reale në vend.

 

Përmbledhje Specifikimesh Teknike tapetesh lëvizëse TravelMaster 115

 

Pjerrësia - 10°, 11° or 12°

Rreze tranzicioni(lart/poshtë) - 0/1, 1/1, 0/2, 1/2, 2/2

Rreze tranzicioni - 6000 mm në fundin e sipërm, 0 mm në fundin e poshtëm për paletë horizontale 0 (10,000 mm për paletë horizontale 1 ose 2)

Maksimumi i Ngritjes - 8 m

Ambienti Operacional - Brenda, gjysmë-jashtë

Gjerësia e Hapit - 800 mm, 1000 mm , 1100 mm

Tipi i Parmakut - 10 mm xham i temperuar, me profil të hollë parmaku

Parmak me panel inoksi

Zgjerimi i parmakut 400 mm ose 700 mm

Lartësia e parmakut - 1000 mm, 1100 mm

Shpejtësia - 0.4 m/s meinverter, 0.5m/s

Zinxhirët e Hapit - Brenda kuzhinetave të zinxhirëve

Cikli i punës - 12-16 orë/ditë

Jetëgjatësia e Shërbimit - 100,000 orë*

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme