Secondary Adv

Filter prej hekuri te parrahur dhe karboni, Novamat

Novamat

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Filter prej hekuri te parrahur dhe karboni

Teknologjia e procesit të filtrimit

Produktet:

Filtra prej hekuri të parrahur dhe karboni. Për presione deri më 660 bar, dhe temperatura deri

550°C. Elementë filtrash prej hekuri të parrahur (të pastrueshëm) për presione diferenciale deri

me 210 bar dhe temperatura deri më 440°C. Filtra ri-shkarkues automatikë për rrjedhshmërivarion

deri më 10,000 m3/orë për filtrimin e ujit qarkullues dhe ftohës. Lëngje ftohës/prerëse.

 

Aplikimet tipike

Industritë kimike, petrokimike, prodhimet plastike. Sistemet ujë-ftohëse. Sistemet larëse.

Impjante të trajtimit të ujit të shkuar dëm dhe të ujrave të zeza. Impjant ujë furnizuese. Sisteme

lubrifikuese. Copëzim letre. Centralet elektrike hidroelektrike. Mulli rrotullues. Makineri të

rënda. Vegla makine. Impjante trajtimi të lëngjeve ftohës/ prerës. Në det të hapur, ndërtim

anijesh. Kanonet e borës. Sistemet e ujitjes agrikulturale.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme