Secondary Adv

Indikator i pozicionit te valvules, Novamat

Novamat

Pershkrimi

Indikator i pozicionit te valvules

Indikatorët e pozicionit të valvulës WSG dhe WGD për indikimin e pozicionit të valvulës në një hapsirë kontrolli.

Treguesit e pozicionit të valvulës janë montuar direkt mbi fijen e vidhës së kutive të ingranazhit GS.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme