Secondary Adv

Pajisje matese per nderpresat elektrik, Novamat

Novamat

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Pajisje matese per nderpresat elektrik

OMICRON CIBANO 500

 

CIBANO 500 eshte nder te parat sisteme te matjeve te nderpreresave ne bote duke kombinuar:

Mikro-ohmmeter, kohën e analizes, një spirale dhe motor të furnizimit në një pajisje të vetme.

Nje system lehtesisht i transportueshem është e optimizuar për testim në vend të nderpreresave me tension temesem

Ky koncept novativ 3-in-1 e bën të instalimin elektrik më të shpejtë dhe me të sigurt, përshpejton të gjithë procesin e testimit, dhe dorëzon një raport të kombinuar testimi për të gjitha testeve të kryera.

Mundësia për të zgjeruar numrin e kanaleve matëse nëpërmjet sistemit dixhital EtherCAT® e bën CIBANO 500 zgjdhjen e duhur per cdo testim.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme