Secondary Adv

Panele elektronikë të kontrollit, Novamat

Novamat

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Panele elektronikë të kontrollit

 

* Tretja CAD

* Pajisja me THT dhe SMD

* Teste të qarkut të shkurtër

* Teste të funksionimit

* Run-in

* Montime përfundimtare

* Pajisjet për testin përfundimtar

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme