Secondary Adv

Transportier, Eni & Za

Eni & Za

Pershkrimi

Transportier

Transportieret sherbejne per te ushqyer agregatet perpunues dhe klasifikues te inerteve si dhe per te marre produktet perfundimtare te cilat dergohen ne destinacionin e duhur.Transportieret prodhohen ne vartesi te prodhimtarise te linjave dhe fabrikave duke perdorur gjeresi rrypi te ndryshme b=400-1000 mm.

 

- Transportier me dy rrula mbeshtetes me gjeresi rrypi:

b=500mm

b=600mm

 

-Transportier me tre rrula mbeshtetes me gjersi rrypi:

b=800 mm

b=1000 mm

 

Transportieret e prodhuar kompletohen me:

- Rrypa Transportjeri

- Rrula udhezues e mbeshtetes

- Tamburo (aktive, pasive)

- Suporte

- Reduktor

- Elektromotor

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme