Secondary Adv

Cader dielli te varura me krah anesor, SCS Group

SCS Group

Pershkrimi

Cadra dielli te varura me krah anesor

COBRA

Zgjidhje e perhershme, e zhdervjellet, e rehatshme dhe jetegjate.

Cader me krah ansor, skelet shume i forte dhe rezistent, tubu mbajtes eshte prej hekuri dhe struktura e cadres prej alumini. Si standart vjene cope poliester dhe akriliku. shume e lehte te hapet me doreze, nje numer i madh opsionesh referuar numrit te cadrave mbeshtetur ne tubin kryesore,  si dhe dimensionet. Modelet bazike jane teke, cifte ose katershe. Tre zgjidhje per bazamentin e cadres, skelet metalik me kube betoni, bazament per cimento si dhe bazament betoni me vende per lulet.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme