Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/vhosts/acp.al/httpdocs/profil_produkt.php on line 54
Drynat dhe shufrat e panikut | GEZE Albania
Secondary Adv

Drynat dhe shufrat e panikut , GEZE Albania Kosovo

GEZE Albania Kosovo

Pershkrimi

Drynat e panikut dhe shufrat e panikut (drynat IQ)

 

Në rast nevoje, godina duhet braktisur me shpejtësi sekondash - veçanërisht kur njerëzit janë në nevojë. Nga ana tjetër, zonat e ndjeshme duhet

të mbrohen nga hyrja e paautorizuar. Çelësat e panikut me vetë-kyçje ofrojnë siguri pa kompromise për njerëzit dhe asetet materiale. Me

familjen e drynëve IQ, GEZE ka zhvilluar zgjidhje optimale për sigurinë individuale. Jo vetëm në vendkalimet e evakuimit dhe të shpëtimit, pasi

dryni inteligjent logjikon vetë!

Shufra e panikut GEZE është një shufër horizontale me prekje për çdo përdorim sipas normës europiane EN 1125 për hapjen e thjeshtë të daljeve

të emergjencës.

 

Produktet

Për dyer me 1 kanatë

- IQ dryni EL Dry motori elektronik për ndërthurjen me transmisionet e dyerve rrotulluese

- IQ dryni EM Dry bllokues elektromekanik për ndërthurjen me sistemin e kontrollit të hyrjes

- IQ dryni C Dry kontakti mekanik me kontakte konfirmimi

- IQ dryni M Dry paniku mekanik për funksionin e thjeshtë të panikut

Për dyer me 2 kanatë

- IQ dryni AUT Zgjidhje sistemi shumëfunksionale për dyert e plota të panikut me kanate të automatizuara nga të dy anët, përbëhet nga: Dry motori IQ dry EL DL, kuti DL, transmision shufre IQ AUT

- IQ dryni EL DL Dry motori elektronik për ndërthurjen me transmisionet e dyerve rrotulluese

- IQ dryni EM DL Dry bllokues elektromekanik për ndërthurjen me sistemin e kontrollit të hyrjes

- IQ dryni C DL Dry kontakti mekanik me kontakte konfirmimi

- IQ dryni M DL Dry paniku mekanik për funksionin e thjeshtë të panikut

- Shufra e panikut Shufër horizontale me prekje për hapjen e thjeshtë të daljeve të emergjencës, në përputhje me normën EN 1125

 

Fusha e përdorimit 

• Dyer në kuadër të vendkalimeve të evakuimit dhe të shpëtimit

• funksion i plotë paniku në 2 kanatet, me kanate të automatizuara nga të dy anët

• Dyer mbrojtëse ndaj zjarrit

• Daljet e emergjencës

• Kontroll i hyrjes / sistem i shpëtimit

• Përdoret me sistemet e dyerve rrotulluese të automatizuara GEZE dhe me produktet e teknikës së dyerve

• RWA hyrja e ajrit

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme