Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/vhosts/acp.al/httpdocs/profil_produkt.php on line 54
Mekanizem per dyer rreshqitese, teleskopike dhe ato te palosshme | GEZE Albania
Secondary Adv

Mekanizem per dyer rreshqitese, teleskopike dhe ato te palosshme, GEZE Albania Kosovo

GEZE Albania Kosovo

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Mekanizem per dyer rreshqitese, teleskopike dhe ato te palosshme

Produktet

Për dyert me 1 dhe 2 kanate (SF për dyert me 2 dhe 4 kanate): 

- Slimdrive Sisteme automatike me rrëshqitje lineare me lartësi veçanërisht të vogël (7 cm) dhe linja të qarta dizajni

për dyert me peshë kanati deri në 125 kg

- ECdrive Sistem automatik me rrëshqitje lineare me cikle të larta lëvizjeje për dyert me peshë kanati deri në 120 kg

- Powerdrive Sistem transmisioni për dyer rrëshqitëse lineare automatike me kanata të mëdha e të renda me peshë

deri në 200 kg

 

Variantet

- FR Mekanizem për Dyer rrëshqitëse të mëdha për vendkalimet e evakuimit dhe të shpëtimit

FR-RWS Mekanizem për Dyer rrëshqitëse të mëdha për vendkalimet e evakuimit dhe të shpëtimit të kyçura

- FR-LL Mekanizem për Dyer rrëshqitëse të mëdha për vendkalimet e evakuimit dhe të shpëtimit me funksionin e kyçur të kohës

së mbylljes

- FR-DUO Mekanizem për Dyer rrëshqitëse të mëdha për vendkalimet e evakuimit dhe të shpëtimit në të dy drejtimet

- CO48 Mekanizem për Dyer rrëshqitëse për vendkalimet e evakuimit dhe të shpëtimit sipas CO48 (Francë)

- SL-BO Mekanizem për Dyer rrëshqitëse të mëdha për vendkalimet e evakuimit dhe të shpëtimit me funksionin Break-Out

(shpërthimit)

- SL-RC2 Mekanizem për Dyer rrëshqitëse me rezistencë kundër hajdutëve sipas kategorisë së rezistencës 2

- SL-RD Mekanizem për Dyer rrëshqitëse me mbrojtje ndaj tymit

- PL-HT Mekanizem për Dyer rrëshqitëse hermetike

- SL-T30 Mekanizem për Dyer mbrojtëse kundër zjarrit me kategorinë e rezistencës T30

- SLT Mekanizem për Dyer rrëshqitëse teleskopike për sisteme dyersh me 2 dhe 4 kanata

- SF Mekanizem për Dyer të palosshme

- SLV Mekanizem për Dyer rrëshqitëse këndore

- SL e përshtatshme Mekanizem për Dyer të pjerrëta rrëshqitëse

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme