Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/vhosts/acp.al/httpdocs/profil_produkt.php on line 54
Mekanizem vetembylles i siperm me me krah | GEZE Albania
Secondary Adv

Mekanizem vetembylles i siperm me me krah, GEZE Albania Kosovo

GEZE Albania Kosovo

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Mekanizem vetembylles i siperm me me krah

Nga mbyllësit e vegjël të dyerve deri në një shumëllojshmëri variantesh për dyer mbrojtëse kundër zjarrit dhe tymit: Seria e mekanizmave

vetëmbyllës me krah për dyer me 1 dhe 2 kanata, ofron mundësi të shumta kombinimi. Këto kanë një forcë mbylljeje të ndryshueshme dhe

rregullueshme dhe janë të përshtatshme për dyer me hapje djathtas dhe majtas pa konvertim.

 

Produktet

 

Për dyer me 1 kanatë:

- Mekanizëm vetëmbyllës me shpejtësi të rregullueshme mbylljeje për gjerësi kanati deri në 950 mm

- Mekanizëm vetëmbyllës me shpejtësi të rregullueshme mbylljeje për gjerësi kanati deri në 1100 mm

- Mekanizëm vetëmbyllës me forcë të ndryshueshme mbylljeje për gjerësi kanati deri në 1100 mm

- Mekanizëm vetëmbyllës me forcë të ndryshueshme mbylljeje për gjerësi kanati deri në 1250 mm

- Mekanizëm vetëmbyllës me funksion ndalues

- Mekanizëm vetëmbyllës me pozicionues elektrik

- Mekanizëm vetëmbyllën me detektor tymi

- Mekanizëm vetëmbyllës me pozicionues dhe levë lëvizjeje të lirë

- Mekanizëm vetëmbyllës me levë lëvizjeje të lirë dhe detektor tymi

- Mekanizëm vetëmbyllës për dyer shumë të mëdha e të rënda

 

Për dyer me 2 kanata:

- Mekanizëm vetëmbyllës me kontroll të integruar të mbylljes

- Mekanizëm vetëmbyllës me kontroll të integruar të mbylljes dhe pozicionues elektrik

- Mekanizëm vetëmbyllës me kontroll të mbylljes, pozicionues dhe detektor tymi

 

Fusha e përdorimit: 

• Për dyert lëvizëse me 1 dhe 2 kanata me një gjerësi kanati deri në 1600 mm (>1600 mm Tandem)

• Për dyer me mbyllje djathtas dhe majtas

• Për dyer mbrojtëse ndaj zjarrit (mbyllësi i derës me pllakë montimi)

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme