Secondary Adv

Sisteme dere karusel (rrethore), GEZE Albania Kosovo

GEZE Albania Kosovo

Pershkrimi

Sisteme dere karusel (rrethore)

Si në diametër, ashtu edhe në lartësi dhe lartësinë e kornizës, varianti i transmisionit TSA 325 NT është qendra e rrotullimit dhe këndvështrimit

e dizajnit modern të fasadave - veçanërisht në objektet e mëdha dhe prestigjioze. 

 

Produkti

• Mekanizëm standard për përdorimin manual ose automatik të sistemeve të dyerve të rrotullueshme,

si modele me 3 ose 4 kanate

 

Variantet

• Funksion shpërthimi për përdorimin e vendkalimeve të evakuimit dhe të shpëtimit

- Sistem dyersh të rrotullueshme plotësisht prej xhami për transparencë maksimale

• Variant me rezistencë kundër vjedhjeve sipas kategorisë së rezistencës 2

 

Fusha e përdorimit 

• Hyrje prestigjioze me optikë të bollshme

• Për vendkalimet e evakuimit dhe të shpëtimit

• Përdorim në zonat me frekuentim të lartë

• Variantet e montimit : 10 mm për muret e kazanit, 8/10 mm ESG për vendkalimin kryq, xhamat e posaçëm

sipas kërkesës

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme