Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/vhosts/acp.al/httpdocs/profil_produkt.php on line 54
Sisteme shtese per shkarkimin e tymit | GEZE Albania
Secondary Adv

Sisteme shtese per shkarkimin e tymit, GEZE Albania Kosovo

GEZE Albania Kosovo

Pershkrimi

Sisteme shtese per shkarkimin e tymit

Për funksionimin e sigurt të sistemit të nxjerrjes jashtë të tymit dhe nxehtësisë janë gjithmonë të nevojshme sipërfaqe ajrimi me dimensione

të mjaftueshme. Nëpër sipërfaqet e ajrimit në pjesën e poshtme të godinës qarkullon ajër i ftohtë, kështu që - në varësi të stimulimit termik - sasitë ekzistuese të tymrave të gazit shkojnë lart dhe mund të ngjiten në pjesën e sipërme të godinës përmes sipërfaqes së ventilimit. Për

bashkëveprimin e hapësirave të hyrjes dhe daljes së ajrit, GEZE ofron më shumë sisteme të plota të hyrjes së ajrit.

 

Sistemet

• Njësitë RWA në ndërthurje me mekanizmat vetëmbyllës të montuara në invers

• Transmisioni me levë të palosshme për hapjen e dyerve dhe dritareve

• Hapje automatike e dyerve në rastet e RWA

 

Fusha e përdorimit 

• Ajrim natyral

• Sistem për nxjerrjen jashtë të tymit dhe nxehtësisë (RWA)

• Sistem natyror për nxjerrjen jashtë të tymit dhe nxehtësisë (NRWG)

• Për hyrjen e ajrit dhe jashtëqitjen e tymit (RWA K 600)

• Vendi i aplikimit - fasadë, çati, derë

• Të përshtatshëm për dyert dhe dritaret (RWA K 600)

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme