Notice: Undefined offset: 2 in /var/www/vhosts/acp.al/httpdocs/profil_produkt.php on line 54
Transmisione kycjeje | GEZE Albania
Secondary Adv

Transmisione kycjeje, GEZE Albania Kosovo

GEZE Albania Kosovo

Pershkrimi

Transmisione kycjeje

Tendenca për dritare gjithmonë e më të mëdha krahas forcës mbajtëse të transmisionit në pikën e lidhjes kërkon edhe një njësi kyçjeje shtesë.

Në këtë mënyrë, mund të garantohen kategoritë e performancës së përcaktuara në DIN EN 14351-1, mbi të gjitha ato të ngarkesës së erës,

hermetizimin ndaj shirave të furishëm dhe hermetizimin ndan ajrit. Për këtë arsye, në dritaret e mëdha duhet të parashikohet një kyçje shtesë.

Me sistemet e kyçjes E 905 / E 906 dhe Poewer lock, GEZE ofron dy sisteme kyçjeje, të cilat mund të përdoren për përdorimin e pikave të tjera

të kyçjes.

 

Produktet

- Sistem kyçjeje në ndërthurje me zinxhirët Slimchain, Powerchain ose E 250 NT

- Sistem kyçjeje në ndërthurje me transmisionet e integruara të zinxhirëve E 920 - E 990

 

Fusha e përdorimit 

• Ajrim natyral

• Sistem për nxjerrjen jashtë të tymit dhe nxehtësisë (RWA)

• Sistem natyror për nxjerrjen jashtë të tymit dhe nxehtësisë (NRWG)

• Vendi i aplikimit - fasadë

• E përshtatshme për kanatet diagonale, kanatet rrotulluese, kanatet e palosshme, kanatet e lëvizshme,

kanatet e kthyeshme

• Për dritare me hapje nga brenda

• Montimi në kornizë ose kanate (Power lock) ose i integruar (E 905 / E 906)

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme