Secondary Adv

Rakorderi per presion te ulet, Dimax Albania

Dimax Albania

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Rakorderi per presion te ulet

 

-BOKULL ALUMINI ITALIANE

-BOKULL GJERMANE

-REKORD FEMER ME SY DHE FILET METRIK

-REKORD FEMER ME SY PER TUB ELASTIK

-REKORD ME SY ME DY BISHTA

-REKORD ME SY PER TUB POLIAMIDI

-BASHKUES PER TUB POLIAMIDI

-BASHKUES POLIAMIDI

-KONIK PER TUB POLIAMIDI

-REKORD MASHKULL METRIK PER PRESION TE ULET

-REKORD MASHKULL ??? PER PRESION TE ULET

-REKORD FEMER METRIK PER PRESION TE ULET

-REKORD FEMER BSP PER PRESION TE ULET

-KONIK BRONXI

-REKORD PER FORD ME BISHT 5/16

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme