Secondary Adv

Fikse zjarri automatike per makina, Formula

Formula

Pershkrimi

Fikse zjarri automatike per makina

Sistem automatik i perhershem

 

Sistemi automatik eshte projektuar dhe testuar per shuarjen e zjarrit ne motorat e automjeteve (kamionave, autobuzave, automjete te tipit te vecante, mjete jashte rruge) si rezultat i difektit elektrik nga rrjedhja e vajrave ose karburantit. Pajisjet, projektimi dhe funksionimi i sistemit eshte kontrolluarnga qendra certi?kuese Europiane (VTT) dhe pershtatet me udhezimet dhe rregullat (FK127-FK128) te Filandes qe pranohen dhe nga shoqerite e sigurimit.Ne raste zjarri sistemi shuars funksionon automatikisht nepermjet nje sistemi elektronik kontrolli (zjarr ose ritjes se temperatures mbi 1800C), njekohesisht nderpritet karburanti dhe jipet alarm me drita dhe sirene. Lenda e shkumes kalon nga bombela ne motor te mjetit  dhe sperkatet nepermjet sprucatoreve special. Sistemi shuars kontollohet nepermjet nje pulti me tregues si te presionit te bombeles dhe funksionomin e sistemit.Gjithashtu ekziston mundesia e aktivizimit mekanik nga kabina e shoferit dhe ne rastet kur mjeti peson aksident funksionon automatikisht.Per Greqin, Qipron dhe vendet e tjera te Ballkanit shitja dhe servis e sistemit behet vetem nga bashkepunetor me leje te vecante te MOBIAK S.A.Technol

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme