Secondary Adv

Pllaka celiku, Sideral

Sideral

Pershkrimi

Pllaka celiku

Pllakat e çelikut të petëzuara në të nxehtë të STOMANA INDUSTRY SA prodhohen në fabrikën e kompanisë në Pernik të Bullgarisë.

 

Ato prodhohen në kategori çeliqesh:

 

për përdorim strukturor dhe të përgjithshëm

 

për ndërtimin e anijeve

 

për bojlerë dhe enë presioni

 

për shuarje dhe temperim

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme