Secondary Adv

Tel i trashe celiku, Sideral

Sideral

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Tel i trashe celiku

Rrotat (Bobinat) me tel të trashë SIDENOR prodhohen në fabrikën e Selanikut në  Greqi, nga makineri moderne dhe nga personel i kualifikuar dhe me eksperiencë.

 

Cilësitë e çelikut janë:

 

·       SAE 1006 sipas ASTM A510M

 

·       SAE 1008 sipas AST A510M

 

·       SAE 1010 sipas AST A510M

 

·       ELEKTRODA (USD7) sipas DIN 17145

 

·       RSt 37-2 sipas DIN 17100

 

Rrotat (Bobinat) me tel të trashë janë të përshtatshme për një gamë të gjërë produktesh dhe mbulojnë nevojat e shufrave me karbon të ulët për produkte të industrisë

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme