Secondary Adv

Trajlice te gatshme celiku, Sideral

Sideral

Pershkrimi

Trajlice te gatshme celiku

Trajlicet  e gatshem përbëhen nga dy shufra çeliku për armin e poshtëm dhe prej një shufre çeliku për armimin e siperm të cilat bashkohen nëpërmjet një teli mbajtës të salduar në formë zik-zak. Dy shufrat që përdoren për armimin e poshtëm prodhohen prej teli të trashë SAE 1010 i cili nëpërmjet tërheqes në të ftohtë fiton karakteristikat mekanike  të shufrave të çelikut të cilat kërkohen (BSt500M në përputhje me DIN 488).

 

Trajlicet  janë përdorur më shumë si përforcues kryesor i faqeve dhe traversave të parafabrikuar në dy faza,duke ofruar avantazhe të shumta  dhe duke shmangur skelat .

 

Për këtë arsye travetat e fabrikuara  janë  të përshtatshme kur përforcimi është në përgjithësi i lehtë (hapesirat nuk janë shumë të mëdha) ndërsa në të njëjtën kohë është i shpejtë (kur kërkësa jonë e para është koha)   dhe nuk kërkon  mënyrë  pune të konstruksionit klasik.

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme