Secondary Adv

Xham Energjik (Termik), Fero Line

Fero Line

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Xhama Energjik (Termik)

Xhami termik është një produkt special që përdoret në krijimin e njësive të dopio xhamit. Xhami termik ka një veshje, qoftë kjo Clima Guard apo Low-E, e cila e ndihmon këtë xham të jetë me efektiv në izolimin termik. Xhamat me emetim të ulët (Low-E), janë të veshur me një shtresë të hollë që të tejçojë rrezet e dobëta dhe të largojë rrezet infrared që të kalojnë. Në këtë formë nxehtësia ruhet në hapsirat e brëndshme dhe humbjet zvogëlohen. Xhami me energji të lartë Clima Guard Solar është i veshur me një material special transparent dhe të hollë. Falë këtij xhami kemi depërtim të lartë të dritës (66%), izolim të shkëlqyer termik dhe mbrojtje nga ngrohja diellore. Matjet tregojnë se dy xhama të thjesht lëshojnë rreth 80% të energjisë së diellit, ndërsa termopani i ndërtuar me energji të lartë lëshon midis 25% dhe 42% energjinë e diellit.

 

Karakteristikat

 

Izolim termik I lartë

Izolim akustik I lartë

Rezistencë ndaj faktorëve natyrorë

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme