Secondary Adv

Xham i temperuar, Fero Line

Fero Line

Pershkrimi

Xham I përshtatshëm për çdo ndërtim. Ky xham në rast goditje thërmohet komplet dhe siguron një mbrojtje më të lart për këdo që mund ta thyejë këtë xham, pasi xhami kthehet në kuba të vegjël prej xhami të padëmshëm për këdo. Ky lloj xhami është ndër xhamat më të përdorur për shkak se edhe në rast thyerje nuk përbën rrezik për personat e tjerë.

 

Karakteristikat

 

I padëmshëm në rast thyerje

Cilësi e lartë

Xham I përshtatshëm për çdo produkt

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme