Secondary Adv

Qese me doreze me logo sipas kerkeses, Everest IE

Everest IE

 Përshkrimi

Ne prodhojme Qese me Doreze me opsionet e meposhtme:

-Printim i personalizuar deri në 6 ngjyra bazë

-Me logo (Printim i personalizuar)

-Transparente

-Përdorimi i materialeve të ricikluar/të biodegradueshëm/të biokompostueshëm

-Të gjitha Ngjyrat

-Të gjitha Madhësitë dhe Trashësitë

-Me Palosje Fundore ose Anësore

-Doreza të Përforcuara

Produkte te ngjashme