Secondary Adv

Bojak per mbylljen e fugave ULTRAFUGA FF, Dekoll

Dekoll

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

UltrafugaFF dhe UltrafugaGG - Produkte me bazë çimento për mbylljen e fugave,me elasticitet te larte, të përbërë nga rërë mermeri të cilësisë së lartë me granulometri të seleksionuar, rezina sintetike speciale dhe agjentë hidrofobike.

UltrafugaFF i përshtatshëm për mbushjen e fugave nga 0-4 mm.

UltrafugaGG i përshtatshëm për mbushjen e fugave nga 2-15 mm.

Karakterizohen nga punueshmëri shumë e mirë.

Pastrohen shumë lehtë, kanë ngjitje shumë të mirë dhe qëndrueshmëri të lartë ndaj rrezeve të diellit e agjentëve atmosferike.

Janë rezistentë ndaj agjentëve gërryes, acideve dhe bazave të ndryshme.

Të disponueshëm në 26 ngjyra.

 

Përdoren për stukimin e pllakave prej qeramikë, gres porcelani, pllaka mozaiku për ambjente të brendshme dhe të jashtme.

Pamja: Pluhur

Paketimi: Thes 2 kg dhe 5 kg

Ngjyra: I disponueshëm në 26 ngjyra

Konsumi: 0.2-0.8 kg/m2

Formati i pllakave: 10x10, 15x15, 15x30, 20x20, 20x30, 30x30, 40x40, 50x50

Konsumi kg/m2: 0.2 , 0.15, 0.13, 0.12, 0.10, 0.05, 0.04

Magazinimi: Të ruhet në vënde të thata mbi paleta druri.

Koha e magazinimit: 12 muaj nga data e prodhimit.

PH: 13

Mbyllja e fugave në dysheme pas aplikimit të ngjitësit: 24 ore

Mbyllja e fugave në mure  pas aplikimit të ngjitësit: 4-8 ore

Koha e punueshmërisë: 2 orë

Pastrimi i fugave: Pas 20 min

I Shkelshëm: Pas 24 orësh

Masa vëllimore: 1.5 gr/cm3

Rezistent ndaj: Acideve

Rezistenca në temperaturë: Nga -300C në  +700C .

Uji për përzierje: 1.2-1.6  litra ujë për 5 kg

Temperatura e aplikimit: +50C deri në +350C.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme