Secondary Adv

Boje plastike e cilesise te larte PINTOPLAST, Dekoll

Dekoll

Pershkrimi

PINTOPLAST Master - është bojë plastike e një cilësie të lartë për përdorim në ambjente të brendshme.

Nuk zverdhet me kalimin e kohës dhe ruan ngjyrën për një kohë të gjatë. 

Ka bardhësi dhe mbulim të lartë sipas standarteve evropiane.

Është e përshtatshme për sipërfaqe me beton, suva, pllaka zdrukthi, materiale asbest – çimentoje.

E përshtatshme për ribojatisje të shpeshta profesionale dhe ka rezistencë ndaj pastrimeve të shpeshta, rezistencë të larte ndaj fërkimeve = 20000 cikle.

 

Ngjyroset me të gjitha ngjyrat bazë dhe në një pafundësi ngjyrash me sistemin e ngjyrosjes.

Lloji: bojë plastike.

Densiteti: 1,42- 1,52± 0,02gr / cm3, në varësi të ngjyres

Viskoziteti: 105-115 KU (25°C)

Metoda e aplikimit: Furçë, rul ose spray

Hollimi: 5-10% me uje te pastër

Normat e mbulimit: Rreth 10-12 m2 për litër në sipërfaqet e përgatitura per lyerje

Koha e tharjes: Thahet pas 1 ore dhe rilyhet pas 3 orësh. Koha e tharjes varet nga kushtet e motit (lagështia, temperatura)

Ngjyrat: Disponohet ne ngjyre te bardhe. Gjithashtu, është në dispozicion përmes sistemit te ngjyrosjes në numër të pakufizuar ngjyrash.

Paketimi: 1L,3L,9L.

Magazinimi : Ruhet ne vende te mbrojtura nga ekspozimi ne diell.Mbrojeni nga ngricat.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme