Secondary Adv

Astar universal ECOLINER, Dekoll

Dekoll

Pershkrimi

Ecoliner - Astar universal me bazë çimento të bardhë, nivelues dhe rrafshues për pllaka izolimi termik (EPS), si dhe mbi suva mbushëse me bazë çimento– gëlqere, për fasadë dhe xokolaturë. 

Gëzon aftësi shumë të mira në punim.

Ka rezistencë të lartë kundër lagështirës. 

Trashësia maksimale e shtresës shkon deri në 3 mm.

Gjen përdorim në rrafshimin e të gjitha tipeve të pllakave të izolimit termik, në veshje fasadash dhe xokolaturash. 

 

Është i përshtatshëm dhe për përforcimin e bazamenteve minerale për veshje të mëvonshme dekorative.

Pamja: Pluhur

Paketimi: 25 kg

Ngjyra: Bardhe

Kokrrizimi: 0.7 mm

Magazinimi: Të ruhet në vende të thata mbi paleta druri.

Koha e magazinimit: 12 muaj nga data e prodhimit

Ujë për përzierien: 7.5-8 litra/thes

Temperaturat e aplikimit: Nga 50 C deri në 350 C .

Trashësia e aplikimit: Deri në 3 mm

Masa vëllimore: 1.4 kg/m3

Konsumi: 7-8 kg/m2

Rezistenca në shtypje: 10 N/mm2

Rezistenca në përkulje: 3 N/mm2

Ngjitja në beton (28 ditë): 1,30 N/mm2

Ngjitja në XPS (28 ditë): 0,15 N/mm2

Ngjitja në EPS (28 ditë): 0,10 N/mm2

Absorbimi kapilar i ujit: < 0,4kg/m2 min 0,5

Koeficenti i konduktivitetit termik (λ10,dry): 0,25 W/mK

Koeficenti i difuzionit ujë/avull (μ): 1/4

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme