Secondary Adv

Kondicioner mural split Toshiba Suzumi, HTT shpk

HTT shpk

Pershkrimi

•    TOSHIBA SUZUMI (KONDICIONER INVERTER MONOSPLIT)

10 000 BTU / 13 000 BTU / 16 000 BTU / 18 000 BTU / 24 000 BTU

o    Klasa energjitike A++ në ftohje A+ në grohje
o    Design elegant
o    Niveli i ulët i zhurmës deri në 28 dBA
o    Punon ne temperatura të ulëta deri ne -10ºC
o    Instalim dhe mirëmbajtje e lehtë
o    Modalitet vetëpastrimi
o    Modalitet ECO që mundëson kursimin e energjisë deri në 25%
o    Teknologjia e fundit inverter
o    2 vjet garanci
o    Mundesi financimi deri ne 20 % te vleres me programin e Kredia Kursim + (Projekt EBRD per Green Economy Financing Facilities -GEFF)

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme