Secondary Adv

Astar Ujor Universal, Bojra Dorian

Bojra Dorian

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Produkt i firmes “ DORIAN” sipas standarteve europiane EU. Përdoret për të gjitha llojet e siperfaqeve të jashtme dhe të brëndshme.
Krijon lidhje mjaft cilesore të fasadave me bojën. Tretet me ujë të pastër në raport 1 me 1. Në suvatime të rrafshta 1 kg. Astar lyen mesatarisht 8 deri në 10m²
– Punohet lehtë me rrulo ose me furcë
– Koha e tharjes 4 deri ne 5 orë.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme