Secondary Adv

Boje Hidromat per ambjente te brendshem, Bojra Dorian

Bojra Dorian

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Eshtë prodhimi i “DORIAN” Coo.i përbërë nga lëndë të teknologjisë perëndimore bashkëkohore që nuk dëmtojne  shëndetin e njerëzve që rrine në ambjentet e lyera prej saj. Hidromati është i përshtatshëm për ambjente të brëndëshme, siperfaqe tavanesh dhe muresh.

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme