Secondary Adv

Llamarina te valezuara per mbulesa, mure dhe cati, ISOMETAL

ISOMETAL

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Produkti:

Llamarina të valëzuara për mbulesa, mure dhe cati.

Gjatësia:

sipas kërkesës në prodhimin e vazhdueshëm.

Trashësia:

deri ne 1,5 mm; trashësitë jo standarde me kërkesë.

Material:

çelik i zinkuar , çelik i zinkuar i paralyer ose plastifikuar; inoks; alumin natyral ose

me ngjyrë, bakër.

Trajtimet mbrojtëse shtesë në varësi të kërkesës:

paralyerje poliestër; poliestër silikoni; PVDF; termoplastikë e Klasit A.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme