Secondary Adv

Parapete xhami per ballkon Ninfa 190, Design Studio 02

Design Studio 02

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Kangjelle / Parapet xhami "Ninfa 190" 

Profil struktural alumini   i projektuar per montim anesor ne solete. 

I pershtatshem per montim  ne ballokne / taraca apo qofte edhe shkalle te brendshme dhe te jashteme.

I pajisur me nje kapak te jashtem  i cili mund te jete i galvanizuar ose i lyer RAL.

Sistem regjistrimi per lehtesi montimi te xhamit dhe vendosjes ne vertikalitet te ti , si dhe shpejtesi ne montim.

I certifikuar per nje rezistence statike 200 kg/ml , duke perdorur nje xham triplex te temperuar 8+8+1.52 PVB me lartesi xhami maksimale prej 1100 mm  mbi  kuoten e dyshemese se perfunduar. 

I certifikuar per nje rezistence statike 300 kg/ml , duke perdorur nje xham triplex te temperuar 10+10+1.52 PVB me lartesi xhami maksimale prej 1100 mm mbi kuoten e dyshemese se perfunduar  ,  zgjidhja ideale per projektuesit me rigoroze ne rastet e perdorimit per ambjente ku jane parashikuar grumbullime njerezish si teater , salla kinemaje , qendra tregtare etj.

Mundesi konfikurimi nga me te ndryshmet persa i perket montimit.

Zgjidhja ideale per shfrytezimin  maksimal te hapsires se ballkonit ( vendosje lulesh etj .)

Mundesi perdorimi te nje korimano te vogel siper ( opsionale )

Mundesi perdorimi ndricim te fshehur LED brenda profilit.

I disponueshem ne gjendje magazine  ne finiturat "Galvanizuar Metalizato " si dhe  RAL 9010 ( Ngjyre e bardhe pa shkelqim ) dhe cdo lloj ngjyre tjeter RAL sipas kerkeses (Koha e prodhimit ne kete rast eshte pak me e gjate per ngjyra RAL specifike )

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme