Secondary Adv

Boje ekologjike per perdorim te brendshem HYDROMAT PROFESIONAL, Granitis

Granitis

Pershkrimi

HYDROMAT PROFESIONAL

• Bojë ujore për përdorim të brendshëm. Ka veti të përsosura mbuluese,

ekologjike, e qëndrueshme ndaj fshirjes dhe ndotjeve.

• E aftë për të krijuar një pafundësi ngjyrash.

• Aftësia mbuluese: Suva: 7 – 10 m²/l; Sip. e patinuar 10– 12 m²/l

• Ambalazhi: 3 L, 9 L, 18 L

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme