Secondary Adv

Boje ekologjike kundra mykut, HYDROMAT, Granitis

Granitis

Pershkrimi

HYDROMAT

• Bojë ujore për lyerjen e çdo lloj mjedisi të brendshem. E qëndrueshme ndaj

faktorëve ekologjikë dhe myqeve

• Ngjyroset me çdo lloj pigmenti ujor. Lënda e parë ka përberje ekologjike.

• Ngjyra: E bardhë

• Aftësia mbuluese: Suva: 5 – 8 m²/l; Sip. e patinuar 8 – 10 m²/l

• Ambalazhi: 3 L, 9 L, 18 L

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme