Secondary Adv

Boje mbuluese HYDROMAT EXTRA , Granitis

Granitis

Pershkrimi

• Bojë ujore me përdorim të gjerë praktik për lyerjen e mjediseve të brendshme

të banesave dhe të punës, tavaneve etj.

• Ka aftësi të lartë mbuluese dhe ngjyroset me pigmente ujore sipas dëshirës.

• Eshtë ekologjike dhe e lehtë në përdorim.

Aftësia mbuluese: Suva: 6 – 8 m²/l ; Sip. e patinuar 8 – 10 m²/l

Ambalazhi: 3 L, 9 L, 18 L

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme