Secondary Adv

Kolle pllakash Starflex super arkilike, Granitis

Granitis

Pershkrimi

Ka në përbërje të saj pluhur mermeri kuarcor të bardhë, çimento të bardhë

të markës së lartë, aditivë special, rezinë hidrofobike dhe fibra celulozike.

Përdoret për ngjitjen në dysheme dhe në mure të pllakave qeramike,

porcelani, graniti, mermeri etj, në ambjente të brendshme e të jashtme si

pishina , fasada, shatërvane dhe të tjerë. Përdorimi i saj siguron lidhje të

qëndrueshme dhe rezistencë të lartë. Përpara përdorimit të saj sipërfaqja

duhet të jetë e pastër nga pluhurat. Përdoret me malle metalike të

dhëmbëzuara duke e përhapur produktin në mënyrë të njëtrajtshme.

 

PREGATITJA: Një thes kollë star-flex super akrylike hidhet në një enë

dhe përzihet me 6.5-7litra ujë të pastër. Përzihet me përzierës elektrik me

300 xhiro në min derisa të fitojmë një masë homogjene. E lëmë të pushojë

5 min pastaj e përziejmë përsëri. Koha e mpiksjes në enë është rreth 4 orë.

Punohet në kushte atmosferike të përshtatshme në temp 5- 35°C.

KONSUMI: 3-5 kg/m një thes 25 kg.

PAKETIMI: Në thasë 25kg.

REZISTENCA: Duron në temp -30 °C deri +90°C.

Materiali ruhet për 9 muaj në ambjent të thatë me ambalazhim të pahapur

fabrike.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme