Secondary Adv

Ngjites polisteroli per sistem kapot, MASTIC-POL, Granitis

Granitis

Pershkrimi

Ka në përbërje të saj pluhur kuarcor, çimento, aditivë special dhe fibra

celulozike.

Përdoret për ngjitjen e paneleve te polisterolit ose paneleve me lesh xhami

me peshë të lartë, mbi sipërfaqen e murit jouniformë ose në sipërfaqet e

jashtme të fasadave. Aplikohet përpara suvasë mbi mure. Përdorimi i saj

siguron lidhje të qëndrueshme dhe rezistencë të lartë. Përpara përdorimit

të saj sipërfaqja duhet të jetë e pastër nga pluhurat. Për një thes ngjitës 25

kg duhen 6.8-7litra ujë, të cilat përzihen sëbashku, me mistri ose përzierës

elektrik deri 290 xhiro/min, deri sa të përfitojmë një masë homogjene.

Masa e përfituar lihet në qetësi për 5 min, më pas merret Mastic-Pol me

malle dhe shtrihet mbi sipërfaqen e polisterolit ose të panelit lesh xhami,

duke aplikuar 1 cm trashësi në pjesën anësore dhe disa pika në qendër të

tij. Paneli merret dhe presohet mbi mure duke u kujdesur që të jetë në

nivel. Kështu sigurohet vendosja e paneleve të tjerë. Pas 2 ditëve nga

vendosja e paneleve, vendoset plegma-pol me rrjetë në një shtresë të

hollë.

 

KONSUMI: Për sipërfaqe të rrafshta të murit konsumohen 5 kg/m për

1cm trashësi, midis murit dhe panelit. Produkti këshillohet të përdoret në

temp 5-35 C.

 

Nuk këshillohet të punohet kur ka erë të fortë apo nën rrezet përvëluese të

diellit.

Materiali ruhet për 9 muaj në ambjent të thatë me ambalazhim të pahapur

fabrike.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme