Secondary Adv

Super fino e bradhe hidrofobike, Granitis

Granitis

Pershkrimi

Material për përdorim me dorë ose makineri.

PERDORIMI: Duhet të krijohet një shtresë e fortë 2mm, e cila duhet edhe

të shtrohet fort. Shtresa e fortë llustrohet 2 herë deri në masën 1mm,

pastrimi bëhet me ujë. Pas 3- 4orësh fillon përpunimi deri në lëmim

(derisa të bëhet sipërfaqe e lëmuar) e pavarur nga sipëfaqja fillestare.

APLIKIMI: Larja e shpejtë krijon mundësinë për një tharje të shpejtë dhe

siguron sipërfaqe të fortë për mbrojtje.

KONSUMI: Punohet në kushte atmosferike të përshtatshme në temperaturë

5- 35 C.

RUAJTJA: Materiali ruhet deri 9 muaj kur mbahet në vend të thatë dhe

ambalazhim të pahapur fabrike.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme