Secondary Adv

Tavoline zyre me konstruksion metalik, Shaga Office

Shaga Office

 Përshkrimi

Tavolina e zyre, ehte ndertuar si nje mekanizem baze i punes suaj, me nje lartesi normale dhe te pershtatshme per t'u ndjere komod dhe te pershtatshem. E ndertuar me konstruksion metalik dhe me MDF.

Produkte te ngjashme