Secondary Adv

Tavoline zyre me finiture te bardhe, Shaga Office

Shaga Office

Pershkrimi

Tavoline zyre me finiture te bardhe ,me nje lartesi normale per tu ndjere komod. Tavolina disponon dhe syrtare te vegjel ku ju mund te sitemoni dokumentet qe ju nevojiten. E ndertuar me MDF, skelet metalik.

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme