Secondary Adv

Ngjites per siperfaqe Drruri dhe Rezine Pluhur Per Stuko Addensante n2, M Marine

M Marine

Asistence mbi informacionin nga ACP
+355 69 93 44 722Pershkrimi

Addensante n.2 eshte nje produkt ne formen e grimcave (pluhur ) I cili perzihet me rezinen e pokside C-Systems 10 10 CFS . Kur perzihet jep nje produkt ne forme xhelatine I cili eshte prefekt   per te ngjitur(drrurin dhe vetrorezinen )  

Konfeksioni  1,5 – 5 – 25 L

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme