Secondary Adv

Boje Antivegjetative, boje antialge, M Marine

M Marine

Pershkrimi

Nautilus Self Polishing Extra Glide con PTFE

Boje antivegjetative , NAUTILUS SELF POLISHING. Eshte I pershtatshem si per mjete me motor dhe barka me vela per shpejtesi 35 milje. (motoryacht e cruiser veloci).

Karakteristikat e  Self Polishing

Gjate sezonit  NAUTILUS Self Polishing, autokonsumohet  duke leshuar shtresat gjithmone te reja duke ulur ne kete menyre  dhe spesorin e bojes. E disponueshme ne ngjyre te bardhe kuqe,Blu, Boqieli, Zeze.  

Konfeksionet  0,75 L dhe  2,5 L

Mbulimi 8 mq/L

 

Dergoni kerkese kompanise:Produkte te ngjashme