Secondary Adv

Pastrues kunder yndyres , Albpastrim

Albpastrim

Pershkrimi

• Për të gjitha sipërfaqet i papërshkueshme nga uji dhe dysheme në kuzhinat industriale dhe per objektet  e përgatitjes se ushqimit

• Heq Undyrat 

• Rekomanduar nga Shoqata Gjermane e Inspektorëve Ushqimit

• Përqendrimi: Përdorimi i paholluar ose i holluar nga 0.25% në 30% (holluar koncentrohen në ujë)

• Konfeksioni 1 Ltr

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme