Secondary Adv

Pastrues per siperfaqet metalike, Albpastrim

Albpastrim

Pershkrimi

• Ruan dhe mirëmban të gjitha sipërfaqet metalike

• Lë një shkëlqim të qëndrueshem , pa yndyrë,

• Përqendrimi: përdorni paholluar

• Konfeksioni 500 ml

Dergoni kerkese kompanise:

Produkte te ngjashme